5 ok, amiért érdemes beszerezni egy fésülködő asztalt

A fésülködő asztalok története az emberiség régmúltjába tekint vissza. Ez a fenséges találmány elsősorban Madame de Pompadour nevéhez köthetően vált ismerté, aki a vendégeit is ennél az asztalnál fogadta. A szépségéről híres Marie Antoinette és Mária Terézia főhercegnő és királynő közkedvelt tárgyai közé tartozott.

5 ok, amiért érdemes beszerezni egy fésülködő asztalt

Amíg a múltban a fésülködő asztalok a nemes hölgyek büszkeségeinek számítottak, manapság az előnyeit mindenki kiélvezheti. Miért vegye fel a fésülködő asztalt a kívánságlistájára? Feltárunk Ön elé 5 kiváló okot.

1. Végre lesz egy saját helye önmaga számára

Saját budoárral, vagy legalább egy fésülködő asztallal rendelkezni fenséges érzés. Egy olyan hely, ahol kényelmesen sminkelhet, nyugodtan megihatja a teáját, vagy levelet írhat a barátjának, megfizethetetlen.

Szeretné igazi arisztokratának érezni magát? Szerezzen be egy klasszikus stílusú modellt. Vagy inkább egy filmsztár érzésére vágyik? Akkor az á la Hollywood fésülködő asztal lesz Ön számára az igazi.

Tipp: A tökéletes csendélet érdekében ne felejtsen el ékszerdobozt és egy váza virágot is elhelyezni a fésülködő asztalára.

5 ok, amiért érdemes beszerezni egy fésülködő asztalt

2. Extra tárolóhelyhez jut

Elegendő helye lesz a sminkkellékeknek és egyéb tárgyaknak, ez egy igazi valóra vált álom. A fiókokba diszkréten elhelyezheti az ápoló krémeket, fésűket és szerelmes leveleket, a rendszerező, vagy a dekoratív tálcák segítségével pedig kiállíthatja a parfümjeit és kedvenc ékszereit.

Tipp: Ha a fésülködő asztalt főleg tárolásra szeretné használni válasszon a sokfiókos termékeink közül.

5 ok, amiért érdemes beszerezni egy fésülködő asztalt

3. Nagyobb kényelem a szépítkezés közben

A világítással és megfelelő méretű tükörrel felszerelt fésülködő asztal ideális körülményeket kínál a sminkeléshez. Ülve sminkelni továbbá sokkal kényelmesebb, mint állva. Amint egyszer kipróbálja, szeretné majd megismételni ezt az élményt. Újra és újra…

Tipp: A fésülködő asztalhoz tartozó székek kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy a széket legalább részben az asztal alá lehessen csúsztatni. A kényelmes ülést egy zsámoly is biztosíthatja.

4. Különleges varázst kölcsönöz a térnek

A fésülködő asztal nemcsak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is egy belső térnek. Válassza ki érzékkel és a belső tér stílusára való tekintettel, mivel ekkor lesz csak hab a tortán Nagyon „chic“-nek számítanak például a retró fésülködő asztalok, biztos befutó pedig az időtlen fehér kivitelezésű fésülködő asztal.

Tipp: A fésülködő asztalok elegáns íróasztalként és konzolasztalként is használhatóak. Elég felette egy tükröt felfüggesztenie és a felső deszkára egy lámpát állítania.

5 ok, amiért érdemes beszerezni egy fésülködő asztalt

5. Reggeli szépítkezés stresszmentesen

A fürdőszoba ajtók előtt álló tömeg nem igazán passzol a reggeli harmóniába és a kellemes komfortérzetbe. Az öltözőben, a hálószobában vagy az előszobában elhelyezett fésülködő asztal nagyban hozzájárulhat a szépítkezési rituálék zavartalan lefolyásához.

Fésülködő asztal – elavult, vagy még mindig hasznos?

A régmúltba visszanyúló történelme ellenére a fésülködő asztal még mindig hasznos tud lenni. Csakúgy mint régen, ma is a nemesség, a luxus és a kifinomult ízlés szimbóluma. Még beauty bloggernek sem kell lennie ahhoz, hogy értékelni tudja az előnyeit. Különösen, ha álmai darabjától csak pár kattintás választja el...

További cikkek

Cikk megosztása

  • Regisztráció

Új fiók regisztrálása

Már van fiókja? Jelentkezzen be helyette