A színek királynője beltérben a bézs

Majd egy évtizedig a szürke dominált a belső térben, most egy sokkal melegebb, nyugtató hatású szín kerül a népszerűség élére. A frissítő bézs szín megfelel az optimista megjelenés és enyhén retro hangulat igényeinek. Míg régebben a bézs színt unalmasnak és ötlettelennek tartották, mostanában egyre népszerűbb.

A decens bézs beltér

Mi mindent kell tudni a bézs színről?

A bézs színt a természet ihlette. Meleg, kifinomult és megnyugtató benyomást kelt. A világosbarna szín,a finom sárga és szürke árnyalatok leheletnyi keveréke, és számos más változata is létezik. A semleges színek közé sorolható, mégis hatalmas lehetőségeket rejt.

A legújabb lakberendezési trendek a természet adta színekből merítenek ihletet, így könnyű a bézs színt beépíteni otthonába. Ezáltal az otthona kiegyensúlyozottabbá, nyugodtabbá és egyszerűség oázisává válik ebben a modern, rohanó világban.

A bézs a semleges árnyalatok családjába tartozik, csakúgy, mint a barna, a fekete vagy a fehér, amik az alapszínek színkörében nem található meg. Hogyan kaphatunk bézs színt? A barna és a fehér vagy a fehér és a sárga kombinációjaként jön létre. A bézs árnyalatok gazdag spektrumából választhatunk, amelyek világos, krémszínű, sötétebb, fehérhez közeli vagy barna színűek lehetnek.

A bézsnek többféle árnyalata van

Ez a szín a meleg színek közé tartozik. Tökéletes a napos, déli fekvésű helyiségekbe, de a sötétebb helyiségekbe is passzol, ahol sötét színekkel kombinálva tűnik ki a legjobban.

Mivel kombináljuk a bézs színt?

A legjobb hír, hogy a bézs gyakorlatilag mindenhez illik. A legjobban a természetes anyagokkal harmonizál, amelyek következők

  • fa,
  • kő,
  • agyag,
  • vászon,
  • zsákvászon,
  • fém.

Milyen szín illik a bézshez? Őszintén, bármelyik. Nagyszerű kombináció a bézs és a piszkosfehér vagy a hideg bézs a hófehérrel. A kék, zöld, piros, szürke, barna, rózsaszín vagy fekete színekkel is kombinálható.

Hogyan vigye be a bézs színt a enteriőrbe?

Mivel a bézs egy semleges szín, többféleképpen is becsempészheti az otthonába. Csakis önön múlik, hogy ebben az árnyalatba bújtatja bútorait és kiegészítőit.

Bézs kanapé

A bézs színű kanapé az egyik legjobb módja annak, hogy ezt a színt bevigyük a beltérbe. Még ha orientális, ipari vagy glamour stílusú nappalival rendelkezik is, egy bézs színű kanapéval nem tévedhet. Ez egy klasszikus bútordarab, amely mindig divatos lesz.

Egy dizájner bézs kanapé kiemeli a nappali stílusát

Mivel egy diszkrét darabról van szó, helyezze a kanapét a nappali közepére, hogy kitűnjön. Egészítse ki kontrasztos takarókkal és párnákkal, hogy egy kis pezsgést adjon hozzá.

Bézs falfesték

Ha szó szerint beleszeretett a bézsbe színbe, kezdjen el festeni vele! A bézs nemcsak a hálószobába illő tökéletes szín. Jól megfér a tükrös felületekkel és a magas kontrasztú festményeket is jól feldobja. A bézs falfestéknek különböző árnyalatai lehetnek, amelyeket finoman kombinálhatók a helyiségben. Egy fehér hálószoba egy bézs színű fallal; vagy egy bézs színű hálószoba egy fehér fallal nagyszerűen fog kinézni.

Bézs festmények

Egy fehér vagy öreg rózsaszínű falon remekül mutatnak a különböző árnyalatú bézs képek vagy festmények. A festményen megjelenhetnek a piszkos fehér, a barna, a öreg rózsaszín és a már említett bézs színek.

Akasszon a falára bézs árnyalatú festményeket

Bézs szőnyeg

Egy bézs színű szőnyeg remekül mutat a nappaliban, a hálószobában vagy épp a gyerekszobában. A bézs szín a gyerekszobában egyébként nyugtató hatással van az örökmozgó gyermekekre. Próbálja ki, hogy egy kontrasztos, merész árnyalatú széket fotelt egy bézs színű szőnyegre helyez. Elválasztatlan párost lehet egy stílusos komóddal is.

Bézs függönyök

A legegyszerűbb módja a bézs szín becsempészésének a beltérbe az ilyen színű függönyök elhelyezése. A függönyök nem vonják el a figyelmet a szoba többi részétől, és tökéletesen illeszkednek a szobába. Ha pedig azt szeretné, hogy a bézs színű függönyök kitűnjenek, tegye őket olyan helyiségekbe, ahol a fehér és a barna dominál.

Bézs függönyök kombinációja fehér és barna színekkel

Bézs a luxus védjegye

A meleg bézs árnyalat tökéletesen illik a fémes színekhez és a csillogó felületekhez. Egészítse ki bézs belterét pazar tükrökkel és csillogó szekrényekkel. A falait kiegészítheti bézs alapon arany, ezüst vagy réz mintázatú tapétával.

Ha azt szeretné, hogy a beltér nyugodt, mégis fényűző érzést keltsen, használja a bézs színt.

További cikkek

Cikk megosztása

  • Regisztráció

Új fiók regisztrálása

Már van fiókja? Jelentkezzen be helyette