Nem felelt meg a termék az elvárásainak? Az áru visszaküldésére 14 nap áll rendelkezésre. Az eljárás egyszerű:

1. Elállási nyilatkozat

Töltse ki az elállási nyilatkozatot, és készítsen fényképeket az árukról csomagolás előtt és után. Küldje el a nyomtatványt és a fényképeket a elallas@veneti.hu címre.

Ellenőrizze, hogy minden mezőt kitöltött-e.

Szolgáltatásunk javítása érdekében nagyon örülnénk, ha megosztaná velünk, miért döntött úgy, hogy visszaküldi az árut.

2. Termékvisszaküldés

Az árukat gondosan csomagolja be (lehetőleg ugyanúgy, ahogyan azokat átadták Önnek), hogy megvédje őket a szállítás során keletkező sérülésektől.

Ne felejtse el mellékelni az elállási nyilatkozatot, amely tartalmazza a rendelés számát, az áru nevét és egyéb szükséges adatokat (kinyomtathatja), valamint a vásárlást igazoló bizonylat másolatát. A kitöltött nyomtatványt gondosan rögzítse a csomag külső oldalára, jól látható helyre.

Az árut hiánytalanul (az összes tartozékkal és az összes mellékelt dokumentummal együtt) kell visszaküldeni. A helyes becsomagolás leírását itt találja →

Miután kitöltötte az elállási nyilatkozatot, és elküldte azt a elallas@veneti.hu e-mail címre, felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megállapodjunk a termék visszaküldésének pontos menetéről.

3. Pénzvisszatérítés

A visszaküldött árut az átvételtől számított 5 napon belül megvizsgáljuk. Amennyiben minden rendben van, a pénzt azonnal (legkésőbb a következő munkanapon) átutaljuk a számlájára.
  • Regisztráció

Új fiók regisztrálása

Már van fiókja? Jelentkezzen be helyette